Back Home
12 mei 2010
vanuit
Hey allemaal,
Zoals een aantal waarschijnlijk al wel weten (en vast een aantal ook nog niet) afgelopen vrijdag ben ik ('eindelijk" thuis gekomen!
Zondag had ik mijn CPL gehaald. Maandag was de dag van het papierwerk, m'n koffers pakken en (het belangrijkste) mijn Wing-uitrijking Ik zou dan dinsdag terug vliegen naar NL.
Maar, toen ik dinsdag ochtend op school aankwam om te horen hoe laat ik zou vliegen, bleek dat degene die de aanvraag om mijn ticket om te zetten, zich vergist had in een maandje. Ze had 4 April aangevraagd ipv 4 Mei.
Beetje jammer, maar toen heb ik nog maar een extra dagje van de zon genoten Er was wel diezelfde dag nog een mail verstuurd om mijn ticket dan op 5 Mei te zetten.
Dus 5 Mei zit ik om 9.30 weer op school om te kijken hoe laat ik vlieg, geen reactie. Bleek dat die mensen Bevrijdingsdag vrij haden. Dus toen heeft mijn training manager op internet gekeken en gezien dat er nog wel plek was op de vlucht van 11.15 Dus ik als een gek koffers opgehaald en naar Sky Harbour gebracht, heb ik daar een half uur aan de incheck balie gestaan, zonder succes... Toen heb ik maar wel direct daar mijn ticket verplaats naar 6 Mei 9.10 's ochtends. 's Middags nog even online mijn ticket geconfirmed en nog maar een dagje van de zon genieten.
Dus donderdag ochtend werd ik om 5.30 opgepikt en naar Sky Harbour gebracht, stond ik om 6.30 bij de incheck balie, zegt die vent tegen mij: Sorry meneer, maar u vliegt niet vandaag, maar morgen pas!
Bleek dus iemand anders mijn ticket WEER te hebben omgezet. Gelukkig heb ik toen uiteindelijk nog wel kunnen regelen dat ik diezelfde dag nog de vlucht van 13.45 kon nemen en 'eindelijk' richting huis kon gaan.
Goede vlucht gehad, klein beetje vertraging in Detroit, maar voor de rest lekker films gekeken in de lucht
Nu dus alweer een paar dagen in het veel te bewolkte Nederland. Hopen dat het snel weer een beetje lekker weer wordt, want dat zonnetje was toch wel lekker
Bedankt jullie allemaal voor het lezen van mijn blog (en alle reacties natuurlijk)
En ik zal wel weer laten weten wanneer mijn volgende reis begint
Tot snel!