nielsmorrien.reismee.nl

Noosa - Sydney

Na Noosa zijn we lekker rustig aan de oostkust afgezakt.
We hebben nog even gestopt bij de Gold Coast (en surfers paradise). Surfers is een van de plaatsjes aan de Gold Coast. Maar eigenlijk is de hele Gold Coast een lange stad, met alleen maar flats langs het strand. Het is er best wel mooi, maar het enige wat je er kan doen is aan het strand hangen of winkelen, en 's avonds uitgaan. We zijn daar niet al te lang gebleven. Lekker weer verder gegaan richting Coffs Harbour. Onderweg nog de Big Prawn en de Big Banana gezien. Ze hebben hier door het land heen een aantal dorpjes met 'Big' things. O.a. dus de prawn en de banana. Bij Coffs Harbour zijn we land inwaarts gegaan. Via de Waterfall Way naar Armidale. Onderweg nog gestopt bij een aantal watervallen, best wel mooi. Bij Armidale naar het Zuiden gegaan, naar Tamworth (waar ze de Big Golden Guitar hebben, die er btw niet uit ziet) en vanaf daar weer op naar Sydney.
Vorige week zijn we weer aangekomen in Sydney. De eerste dag dat we daar waren hebben we de auto maar helemaal puin geruimd en schoon gemaakt. Daarna wat aanplak biljetten gemaakt dat onze auto te koop is, en die door de stad opgehangen. Verder nog een aantal dingen geregeld voor m'n terug reis, en nu is het maar afwachten. Hopen dat de auto snel verkocht is. En dan is het vanaf nu nog maar 11 dagen in Australië, dan vlieg ik alweer terug naar NL, gaat snel!!!
Laatste 11 dagen nog lekker leuke dingen gaan doen hier en dan op naar het vliegtuig.
Jullie horen snel wel weer van mij
Ciao!