nielsmorrien.reismee.nl

Cleared for Take-off

Het is nu echt bijna zover!
Afgelopen week allemaal briefings gehad over veiligheid, student council en vlucht fases.
In het weekend hadden we geen briefings, dus 's ochtends even wat beweging, gevolgd door een half uurtje relaxen in 1 van de 3 jacuzzi's.
's Middags zijn we naar een huge shopping mall in Scottsdale gereden, en daarna nog door naar een outlet mall, niet normaal hoe groot alles hier is (ook de auto's btw)
Zondag moesten we leren, want maandag hadden we een toetsje over het OM (die ik ruim gehaald he
Dinsdag waren we vrij, hebben we weer even in de jacuzzi gezeten en verder alvast wat checklists en het AOM (Aircraft Operating Manual) doorgenomen.
Vandaag (Woensdag) laatste paar briefings en ons Amerikaans medical gehaald. Wat vooral heel lang wachten was en verder niks voorstelde.

En....morgen is het zover, dan ga ik vliegen!!
Ik moet wel om 5 uur op het vliegveld zijn (ja, 's ochtends, dus tegen de tijd dat jullie dit lezen ben ik al bijna weer wakker) Ik heb er heel veel zin in. Eerst aantal voorbereidingen doen, en dan rond uurtje of 8-9 ga ik de lucht in
Dus, ik ga nu nog even wat slaap pakken, morgen vroeg op.

We hebben ondertussen ook nog een auto gekocht, beschaafd autootje, de foto's staan in het foto album (waar ook wat foto's instaan over m'n appartement en het vliegveld)

Laat snel weer wat van me horen!!