Fraser Island
25 mrt. 2008
vanuit
Ben weer terug van Fraser Island=) Was weer Ooh zo gaaf!!=) Vrijdag ochtend om 7 uur gingen we eerst pannekoeken eten. Daarna zijn we met z'n alle naar de auto's gegaan, en daar kregen we per groep (11 pers.) een jeep aangewezen. Toen moesten we met z'n alle die jeep gaan inpakken. Alle eski's, tenten, slaapzakken, tassen en kratten met weet ik wat allemaal, op het dak binden. En toen we alle uitleg praatjes gehad hadden, op naar de ferry.
Dus aangekomen op Fraser lekker over het strand naar het Noorden gereden. Daar naar Indian Heads en de Champagne pools geweest. Dat was een soort rots kom aan de zee. zodat je in dat kommetje kon, maar dat stond dan niet in verbinding met de zee. Maar wij kwamen op precies het goede tijdstip aan, want het was nog net geen hoogwater. Dus de golven sloegen er heel mooi en hard overheen, dus al dat water bruisde (champagne
Daarna zijn we bij een wrak wezen kijken. Was ook wel gaaf om te zien. En toen hebben we langs het strand een camping ground opgezocht en daar onze tenten opgezet. 4 tenten in een circel, super gezellig! Met z'n alle gekookt en daarna lekker beetje gezeten en spellen gedaan.
Volgende dag werden we alweer om 7 uur wakker door de zon. Dus toen maar ontbeten, alles opgeruimd en verder gereden. Eerst gestopt bij Rainbow Gorge, dat is super grote zandvlakte, met veel van die zand heuvels. Daarna naar Lake Wabby gereden. Groot zoet water meer in het midden van zo'n super groot bos. Daar ook nog zo'n klein schildpadje gezien! Toen weer een camping plaats opgezocht. Weer alles opzetten en gegeten en weer gezellig spellen gedaan. Was echt zo gaaf!
En gister hadden we bij het ontbijt een dingo die nog geen 2 meter van onze tent stond=P Daarna naar Lake MacKenzie gereden. Een nog groter meer en echt super helder blauw water!! Dat was ook ZO mooi!! Echt zo'n strand en meer wat je altijd in van die films ziet=P Daar ook weer lekker gezwommen enzo (ook weer zo'n schildpadje gezien) en toen was het alweer tijd om terug te gaan... Dus toen moesten we met z'n alle de hele jeep uitruimen en schoonmaken...pfff dr zat veel zand in!!! Niet normaal=P Maar dat was dus Fraser...cker de moeite waard!!
Ik heb ook een aantal foto's geupload zodat jullie ook een kleine indruk krijgen hoe het was
Ciao!!
Ciao!!