nielsmorrien.reismee.nl

Ik ben er

Heey allemaal!
nou, ik zit nu in het YHA hostel in Sydney. Eerst ben ik dus een dag in Hong Kong geweest. De vliegreis was heerlijk. Het duurde wel lang, maar je had in de stoel voor je een eigen beeldscherm met afstands bediening in je arm leuning en keuzes uit heel veel films en tv series. Dus de reis schoot wel op. We kwamen 's ochtends om half 10 in Hong Kong aan. We werden met een busje naar het hotel daar gebracht. We werden om half 5 verwacht voor onze rondleiding dus we hadden 6 uur voor ons zelf. Eerst hebben we even in het zwembad gelegen (op de 19e verdieping, het dak) daarna zijn we de stad in gegaan. Die winkels zijn daar echt allemaal hetzelfde: horloge winkel, kleding winkel en stinkende vis winkel. En dat telkens achter elkaar. Het weer is daar ook wel raar. Het regende maar het was bijna 30 graden. Wel hing er een hele muffe geur. Maar om half 5 werden we dus weer met een busje opgepikt. We werden naar een bootje gebracht die ons weer naar een van de eilandjes bracht. Op het eiland kregen we van alles te eten. Daarna weer met de boot terug naar de stad en met de bus weer naar de 'mid-level area' van daaruit hadden we dus een super mooi uitzicht op Hong Kong (zie fotoboek). Toen we weer terug waren bij het hotel hebben we met de groep nog een taxi gepakt en naar de uitgaans buurt van Hong Kong gegaan. Wat heel gezellig was
's Ochtends werden we om kwart voor 6 gewekt want om half 7 stond ons ontbijt klaar en om 7 uur vertrokken we naar het vliegveld. Een maal weer in het vliegtuig even van het uitzicht van Hong Kong uit de lucht genieten en daarna weer een film opgezet. Zo vloog de tijd ook weer voorbij en voor we het wisten zaten we alweer boven Australie. In Sydney werden we naar ons hostel gebracht. Zijn we even naar onze kamers gegaan, spullen uitgepakt en daarna even een bar in gedoken. En nu is het ondertussen alweer 1 uur 's nachts en ga ik zo maar eens naar bed. Morgen hebben we om half 2 onze introductie dus ik kan lekker uitslapen.
Ik schrijf wel weer als ik kan!!
G'day over there!!
Niels